12
24Besøg Tingfinder® hver lør-søndag 13-15 bjerrevej 370 midtvejs mellem Horsens og juelsminde 800 kvm. med design retro og genbrug.
 ← TILBAGE TIL BRODERI OG TEKSTIL TINGFINDER DESIGN DK
 
 12
Tingfinder: "det er lige i t-øjet hos korsbæk i århus"<br>står der i den ene overfrakke. Som er fra den tid hvor tøjet blev fremstillet i en så kraftig kvalitet, at det skulle holde i mange år.<br>Og nu igen er sidste nye mode. På tøjstativerne hænger kun den helt gamle særlige beklædning til kvinder, mænd og børn.Det er en fornøjelse at se og rører ved de special gamle stoffer og modeller med de sirlige syede detaljer.
412
"det er lige i t-øjet hos korsbæk i århus"
står der i den ene overfrakke. Som er fra den tid hvor tøjet blev fremstillet i en så kraftig kvalitet, at det skulle holde i mange år.
Og nu igen er sidste nye mode.
På tøjstativerne hænger kun den helt gamle særlige beklædning til kvinder, mænd og børn.Det er en fornøjelse at se og rører ved de special gamle stoffer og modeller med de sirlige syede detaljer.
 
nr. bt26
 
  
   INFORMATION OM KØB      
 
   RESERVER VAREN HER      
 
   1x14GEM I FAVORITTER1x15      
 
   ← TILBAGE TIL VAREKATEGORIEN HOS TINGFINDER DESIGN DK 
 
VI HAR FÅET NY PROFIL PÅ INSTAGRAM og FACEBOOK.
 Følg Tingfinder® for et inspirerende smugkig.Tingfinders Instagram profil16x16Tingfinders Facebook profil16x16Tingfinders LinkedIn profil