12
24Velkommen til Tingfinder® 600 kvm fyldt med retro møbler, ting og lamper på Bjerrevej 370, 7130 Juelsminde lørdag og søndag kl.13-15.
 ← TILBAGE TIL HYLDE KNAG OG SKAMMEL TINGFINDER DESIGN DK
 
 12
Tingfinder: Her et lille udvalg fra vores hjørne med ældre og antikke fyrretræsmøbler. Der er vitrineskabe, byråer, langborde, spiseborde, afsyrede karlekammerskabe, afsyrede karlekammer kommoder, afsyrede servanter, afsyret hjørneskab, tallerkenrækker  o.s.v. Disse møbler blev i gamle dage lavet af snedkeren på bestilling. Håndværket er i top klasse, blev lavet for at det skulle holde til os her ca. 100 år efter. Dengang blev det lavet i det billige fyrretræ idet møblerne alligevel skulle males så det lignede en finere træsort. Idag står det afsyret med sin varme og gyldne glød og smukt med alle årerne i træet. Holder såmænd også de næste hundrede år, hvis vi vil.
412
Her et lille udvalg fra vores hjørne med ældre og antikke fyrretræsmøbler. Der er vitrineskabe, byråer, langborde, spiseborde, afsyrede karlekammerskabe, afsyrede karlekammer kommoder, afsyrede servanter, afsyret hjørneskab, tallerkenrækker o.s.v.
Disse møbler blev i gamle dage lavet af snedkeren på bestilling. Håndværket er i top klasse, blev lavet for at det skulle holde til os her ca. 100 år efter. Dengang blev det lavet i det billige fyrretræ idet møblerne alligevel skulle males så det lignede en finere træsort. Idag står det afsyret med sin varme og gyldne glød og smukt med alle årerne i træet. Holder såmænd også de næste hundrede år, hvis vi vil.
 
nr. hks20
 
  
   INFORMATION OM KØB      
 
   RESERVER VAREN HER      
 
   1x14GEM I FAVORITTER1x15      
 
   ← TILBAGE TIL VAREKATEGORIEN HOS TINGFINDER DESIGN DK 
 
VI HAR FÅET NY PROFIL PÅ INSTAGRAM og FACEBOOK.
 Følg Tingfinder® for et inspirerende smugkig.Tingfinders Instagram profil16x16Tingfinders Facebook profil16x16Tingfinders LinkedIn profil