12
24Besøg Tingfinder® hver lør-søndag 13-15 bjerrevej 370 midtvejs mellem Horsens og juelsminde 800 kvm. med design retro og genbrug.
 ← TILBAGE TIL SMÅTINGS HALLEN TINGFINDER DESIGN DK
 
 12
Tingfinder: som barn høstede vi hvert efterår rødbeder, asier og agurker. der blev skrællet og udhulet kerner i den helt store stil og hele huset duftede af kogt eddikelage med sukker og krydderier. hylderne i spisekammeret blev fyldt med de gamle brune og grå syltekrukker, hver krukke til sin art år efter år.<br>vi har mange forskellige syltekrukker i alle størrelser. Et fantastisk måltid er en veltilberedt oksesteg med waldorfsalat, tyttebærsyltetøj og mors hjemmelavede asier og til dessert citronfromage med masser af økologisk flødeskum fra Thise mejeri.
412
som barn høstede vi hvert efterår rødbeder, asier og agurker. der blev skrællet og udhulet kerner i den helt store stil og hele huset duftede af kogt eddikelage med sukker og krydderier. hylderne i spisekammeret blev fyldt med de gamle brune og grå syltekrukker, hver krukke til sin art år efter år.
vi har mange forskellige syltekrukker i alle størrelser.
Et fantastisk måltid er en veltilberedt oksesteg med waldorfsalat, tyttebærsyltetøj og mors hjemmelavede asier og til dessert citronfromage med masser af økologisk flødeskum fra Thise mejeri.
 
nr. nk61
 
  
   INFORMATION OM KØB      
 
   RESERVER VAREN HER      
 
   1x14GEM I FAVORITTER1x15      
 
   ← TILBAGE TIL VAREKATEGORIEN HOS TINGFINDER DESIGN DK 
 
VI HAR FÅET NY PROFIL PÅ INSTAGRAM og FACEBOOK.
 Følg Tingfinder® for et inspirerende smugkig.Tingfinders Instagram profil16x16Tingfinders Facebook profil16x16Tingfinders LinkedIn profil